Co se událo poslední týden

05.08.2009 15:25

Lítáme, lítáme stále a v plném nasazení, takže na pořádnou aktualizaci nebylo v poslední době mnoho času a chuti ;). Minulý týden jsme si znovu vyťapkali na rozhlednu Chlum dopřát si libého výhledu, vzali jsme s sebou pod sekuritní Otíkovu ostrahu i kamaráda, který se rozhodl udělat něco dobrého pro své zdraví a naše výletničení se mu zdá být vhodným začátkem ;). Nahoře ve věži rozhledny jsme se seznámili s malým chlapcem rezavého vlasu, čili jsme pohotově zhotovili snímek na památku a nazvali jej Výtečník 3 :).

V pátek minulého týdne jsme se opět vydali na návštěvu do České Lípy, znovu potěšit výtečnickou přítomností příbuzenstvo a navštívit psí přátele. Nelelkovali jsme ani zde, ale protože bylo parno, jeli jsme se cachtat na místo zvané Průrva na řece Ploučnici. Ikdyž jsme s sebou vzali Betynku, dvounozí byli tentokráte v přesile. Ovšem cizích psíčků jsme očichali zhruba desítku a dva máme zachyceny ve fotodokumentaci, takže jsme společensky nestrádali a měli se s kým ráchat a pošťuchovat :).

Tolik ve stručnosti k našemu počínání. Fotodokumentace je jaksi chatrná, ale mixáž skromnějšího počtu foteček naleznete zde;).

—————

Zpět